CP Rewritten: New Dock Design

The Dock has received a permanent redesign on Club Penguin Rewritten! It’s not quite the design it had for the New Year Event, but it’s still a really cool one as it contains some more details.

You’ll now see a detailed depiction of the Ski Village, Town and Lighthouse. There’s also some new tall trees and some more mountains!

Overall, this is a wonderfully improved design for the new year. Thank you for reading, waddle on!

-Torres 126

Please leave a comment here! All comments are manually approved before they are published.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.